Jeg er en 21-årig mediegrafikerelev bosat i Aarhus. Jeg er under uddannelse som medie-grafiker og blev færdig på grundforløbet i januar 2022.

Portfolio

 

Samværd - Brochure setup

Opsætningingen af a bladet Samværd er lavet i Indesign. Illustrationerne er rentegnet i Illustrator. 

leg på plejehjem magasine mockup.png

Sangkort til Samværd - Leg På Plejehjem

Sangkort med børnesange og tilsvarende illustrationer til foreningen Samværds projekt Leg På Plejehjem. De skal bruges til sanglege med ældre og små børn. Illustrationerne er lavet i Illustrator og opsat i Indesign. Eventyret om den magiske kuffert fungerer som en intro og forside til sangteksterne. Det er lavet på 2-3 kort der står på højkant for at adskille sig visuelt fra sangkortene. Illustrationerne er lavet i Illustrator og opsat i Indesign. 

leg på plejehjem mockup copy_edited.png

Animation til Samværd - Den Magiske Kuffert

Animationen viser Samværds historie om Den Magsiek KUffert og hvor man kan finde den. Animationen er lavet i After Effects.

SUBURBAN - Brand identitet

Til projektet SUBURBAN skulle der produceres et logo, en mobil hjemmeside, en annonce samt en reklame. Annoncen er opsat i Indesign, reklamen i Photoshop og logoet i Illustrator. 

Redesign af et FDB-møbel 
 

Et redesign af et eksisterende FDB møbel.  Designet tager inspiration fra FDBs A78 Butler kommode. Redesignet har henblik på at skufferne skal være lettere at åbne og have plads til mere. Den grønne farve gør møblet mere visuelt spændende uden at tage for meget fokus i rummet. Der er en lille brochure vedlagt der fortæller historien om redesignet. Brochuren er opsat i Indesign, og 3D-modellen er lavet i Fusion 360. 

Einherjernes Første Søndag - Website design

Et udkast til et redesign af rollespilsforeningen Einherjernes hjemmeside. Hjemmesiden er til kampagnen Første Søndag og er opsat i XD. De tegnede illustrationer er lavet i Clip Studio Paint

Fjordens Dag 2022 - Plakat

En plakat tegnet i Procreate til Fjordens Dags plakatkonkurrence 2022

Photoshop edits

Forskellige edits lavet i Photoshop

After Effects animationer 

Forskellige animationer lavet i After Effects.